UA-49269846-4

Over ons

Carian heeft een lange traditie in het ontwikkelen van afrekenapparatuur (kassa’s) De onderneming is in 1987 gestart als een ontwikkeling- en supportcentrum voor de Europese distributeurs van een Japanse firma van kasregisters (Kingtron).

SaremaXt De Sarema eXTra was specifiek ontwikkeld voor de retail combineerde design met snelheid en was door gebruik van thermische printertechnologie toch nagenoeg geruisloos. In 1994 besloten wij de Sarema eXTra zelf in Nederland via dealers te distribueren, een uniek en door de markt zeer gewaardeerd kenmerk van de Sarema eXTra was de geïntegreerde koppeling met een pinautomaat. Dit gaf de eXTra een dusdanig voordeel, dat de concurrentie vele maanden op achterstand zette.  
ninja

Een samenwerking met Nitsuko (later NEC) in Japan resulteerde in de “Ninja” en “Samurai” ook beiden zeer succesvol en in meer dan 24 landen verkocht. Het kenmerk van de Ninja en de Samurai was de flexibele programmering, het delen van bestanden via een netwerk en absoluut het beste toetsenbord in de markt. Ook met de “Ninja” zetten wij de concurrentie opnieuw op achterstand door te innoveren.

 

Ook Samsung, Sweda, Towa, Fasy en diverse andere hardware fabrikanten hebben Carian ingeschakeld voor het ontwikkelen van software voor hun hardware. Het ontwikkelen voor deze internationale klanten leidde er ook toe dat Carian weet hoe dat een afrekensysteem moet functioneren in veel landen. Op basis van deze kennis en ervaring zijn wij in 2006 gestart met de ontwikkeling van de Carian EasyTouchPos, het unieke kenmerk ligt in het feit dat de gebruiker het systeem zelf kan installeren en beheren. Dit concept in combinatie met Internet als verkoop- en ondersteuningskanaal maakt het mogelijk de Carian EasyTouchPos direct aan de eindklant, dus zonder de traditionele kasregisterdealer, te leveren. Het voordeel voor U de klant blijkt direct uit de ongekende prijs / prestatie verhouding. 

Onze geschiedenis maakt duidelijk dat Carian buiten de begaande paden durft te treden en hier succesvol is. Uiteindelijk bent u als klant daar het beste mee. U blij wij blij!