UA-49269846-4

Support & service

Gratis


  • Carian BV is alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Ondersteuning wordt via Internet aangeboden. U sluit de kassa via een kabel aan op uw Internet modem. De kassa is voorzien van Teamviewer. U belt naar Carian en wij nemen op afstand uw kassa over en beantwoorden dan uw vragen. Deze service is gratis.

  • Importeren artikelbestand. Wij sturen u een Excel bestand, waarmee u uw artikelen aanmaakt. U stuurt dit bestand per email naar Carian en wij lezen alle artikelen voor u in.

  • Logo. Voor uw printer kunnen wij uw logo importeren

Hardware service
Carian geeft 2 jaar garantie op de hardware, arbeidsloon valt niet onder de garantie. Ook in de garantieperiode berekent Carian BV u het arbeidsloon. Het is aan Carian BV om te beoordelen of  het defect onder de garantie valt. Indien dit naar onze mening niet het geval is nemen wij contact met u op. De garantie afwikkeling is op basis van carry-in dat wil zeggen dat u de defecte hardware naar Carian stuurt of zelf brengt. Na reparatie stuurt Carian de apparatuur weer terug, kosten voor het terugsturen zijn voor Carian BV.

Indien u wenst kunt u via Xaris (www.Xaris.nl/Carian) een servicecontract afsluiten. ingeval van een hardware storing vervangt een Xaris medewerker bij u op locatie de kassa. Na reparatie verwisselt Xaris de bruikleen machine weer voor uw terminal. De Xaris medewerker importeert de door de EasyTouchPos (automatisch) aangemaakte back-up in zowel de bruikleen machine als de na reparatie geretourneerde machine. U bent dus geen gegevens kwijt!

  • All-in contract maandag t/m zaterdag € 199,00 excl. 21% BTW/Jaar
  • All-in contract maandag t/m zondag € 249,00 excl. 21% BTW/Jaar[
  • De responsetijden zijn binnen 2 uur “op afstand” en binnen 8 uur op locatie op maandag t/m zaterdag van 08:00 t/m 18:00 en op zondag van 10:00 t/m 17:00 en gelden binnen België en Nederland (Waddeneilanden vermeerderd met wacht- en vaartijden).
.

Belangrijk.

Bewaar de verpakking, alleen apparatuur in de originele verpakking wordt ter reparatie aangenomen.